Fűtési rendszer

A társasház hőellátását nagy hatékonyságú Panasonic levegő-víz hőszivattyúkkal (T-CAP) oldjuk meg, amelyek legkorszerűbb hőszivattyú technológia alkalmazásával biztosítják a fűtési, hűtési, használati melegvíz előállítását. A T-CAP a Total Capacity (teljes kapacitás) rövidítése, amely külső elektromos rásegítő fűtés nélkül is képes a névleges teljesítmény fenntartására, akár –15 °C-os külső hőmérséklet esetén is. A T-CAP bármely külső hőmérséklet, vagy bármilyen vízhőmérséklet esetén képes kiemelkedő hatékonyságot biztosítani és a környezetvédelmi szempontból is a legmegfelelőbb, mert megújuló energiát hasznosít.

 

A hőszivattyús rendszernek köszönhetően a lakások hőenergia előállítási költsége akár 30-50%-al kedvezőbb lehet, mint egy korszerű kondenzációs gázkazán technológián alapuló rendszeré illetve, a karbantartási költségek is kedvezőbbek.

                     

A lakásokba padlófűtést telepítünk. A hőszivattyús rendszerrel megoldható a lakások hűtése is. Ennek a hőleadóit speciális minőségű, esztétikus kivitelű, extra csendes kivitelű klímakonvektorokkal oldhatják meg az új tulajdonosok, amelyek opcionálisan kérhetőek.